Primul sfat pentru un blog de succes

Promovare produse și servicii online

Trebuie să fi activ din punct de vedere social

Când am început blogging-ul, am sperat că voi face mult trafic prin motoarele de căutare pentru că toate celelalte bloguri de succes apăreau în căutările de pe Google. Realitatea este că nu vei face prea mult trafic prin Google pentru că blogul tău este nou și ai nevoie de ani buni pentru a deveni cunoscut iar Google să te indexeze cât mai sus în căutări.

Și atunci cum poți obțineți trafic într-un timp cât mai scurt? Te folosești de social media. Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest și mai nou TikTok sunt doar câteva exemple de site-uri sociale care îți pot genera destul de mult trafic.

Dacă ești dispus să cheltui bani, atunci ar fi momentul să începi promovarea postărilor tale pe Facebook sau Instagram, dar dacă nu vrei să cheltui deloc, va trebui să te concentrezi pe crearea profilurilor de social media. Aceasta înseamnă că va trebui să petreci timp participând la discuțiile din comunitate, făcându-ți mulți prietenii, împărtășind povești și chiar scriind mesaje personale utilizatorilor.

În timp ce vei parcurge acest proces, nu te concentra pe un singur site de socializare, deoarece uneori chiar și site-urile populare cad. Trebuie să îți diversifici traficul pe rețelele de social media.

După ce îți creezi profilurile de social media, îți poți face blogul popular. De exemplu, partenerul meu de blogging și cu mine am reușit să aducem blogul nostru la peste 100.000 de vizitatori pe lună în mai puțin de un an. Am făcut acest lucru prin promovarea conținutului blogului pe profilurile noastre sociale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.