Birou de arhitectură &
Design interior – Georgescu Adrian

Biroul nostru de arhitectură oferă soluţii complete pentru proiectare, avizare şi punere în operă.

Servicii Portfoliu

SERVICII COMPLETE DE PROIECTARE

În spatele fiecărui proiect se află o idee unica, un concept dedicat. În spatele fiecărei idei se afla o echipă e arhitecți profesioniști care aduc inovație in fiecare proiect. Vă oferim mai mult decât arhitectură și design. Oferim servicii ce se extind pe tot ciclul de viata al proiectului, de la planificare strategică, trecând la design și terminând cu facilitățile de management.

Lista servicii

Servicii

Arhitectură

Îți oferim servicii de arhitectură complete pentru ca proiectul tău să prindă contur. Organizăm întâlniri în care dezbatem idei astfel încât să înțelegem așteptările tale. Scopul nostru este de a realiza proiecte arhitecturale care sunt în armonie cu noile tendințe și să protejeze mediul înconjurător.

Mai mult

Design Interior

Punem la dispoziția clienților cele mai frumoase proiecte de amenajări interioare, dedicate spatiilor private sau publice din România și nu numai. Proiectele au la baza concepte noi, inedite, care dezvăluie bunul gust pentru tot ce înseamnă frumos și practic.

Mai mult

Management de proiect

La baza fiecărui proiect, se află o echipa care urmărește, constant, stilurile de design interior moderne, o echipa care este cunoaște cerințele pieței și nevoile clienților. De aceea, echipa noastră va face că fiecare încăpere să prindă viață și contur.

Mai mult

“În lucrările noastre, forma nu este doar rezultatul funcționalității. Este rezultatul frumosului văzut ca o artă.”

– Arhitect Georgescu

Ne găsiți pe Instagram

Instagram has returned invalid data.

Am proiectat pentru

Încântați de colaborare

”Au viziune, ascultă nevoile și dorințele clienților, se încadrează perfect în buget și au abilități excelente de comunicare. A fost o plăcere deosebită să colaborăm cu biroul de arhitectură Georgescu. Îi admirăm atât ca profesioniști, cât și ca prieteni. Proiectul nostru a fost o colaborare a viziunii lor și a dorințelor proprii despre cum am vrut să trăim în casa noastră.”

– Alina Enache, River Residence

Sunt atât de talentați

“Lucrul cu echipa Georgescu a fost un privilegiu. Ne place proiectul propus. Este unic și frumos. Ne-a îndeplinit toate visele și multe altele. Casa noastră s-a dovedit chiar mai bună decât s-a putut vedea în în planuri și schițe.”

– Marius Constantin

Sunt cei mai buni

“Arhitecții au asigurat o supraveghere completă a procesului de construcție. Înainte de a fi întocmite planurile, ne-au prezentat mai multe versiuni ale proiectului, precum și randările aferente. În proiectare au ținut cont de cerințele noastre legate de protecția mediului. A fost o bucurie să lucrăm cu Adrian și Cristina de la biroul de arhitectură Georgescu. Vom apela la experiența lor și pentru următoarele proiecte.”

– Ernest Popa, Atlantis Residence

Date de contact

Trimite un email cu datele de contact și te vom suna noi. Sau contactează-ne telefonic.

Adresa birou

Timișoara, str. Arhitecților, nr. 17

Google maps