Blogging-ul nu este gratuit

Blogging-ul nu este gratuit

Am început blogging-ul cu ani în urmă pentru că am crezut că este o modalitate accesibilă și fără costuri de a face pași în direcția unui startup. Deși este eficient, nu este chiar gratis și nici foarte ieftin. Sigur că este mai ieftin decât majoritatea strategiilor de marketing, dar totuși costă destul de  mulți bani dacă vrei să faci lucrurile corect.

Dacă îți dorești un simplu blog personal, poți face acest lucru gratuit prin WordPress.com.

Dacă vrei propriul tău server cu propriul nume de domeniu, lucrurile se complică puțin și apar costurile.

Dar, dacă vei încerca să câștigi bani cu blogul tău, va trebui să cheltui și mai mult. Iată câteva lucruri pe care vei ajunge să cheltui bani:

Design unic. Probabil nu vei dori o temă generică folosită de foarte multă lume ci vei dori ca blogul tău să fie personalizat după dorințele tale.

Dezvoltarea părții de administrare a blogului. O structură de administrare simplă, va fi suficientă pentru o vreme și este un bun început. Doar că odată ce vei căpăta experiență vei avea nevoie de mai multe instrumente care să te ajute în analiza traficului, în promovare etc.

Costurile cu promovarea pe rețelele de socializare.

Costuri cu plata unor consultanți în domeniul marketingului digital. Promovarea în online, nu este o treabă simplă, iar pentru a avea succes vei fi nevoit să apelezi la profesioniști.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.